/ Webinars in 2022.

Over privacy, VPS, webhosting
en nog veel meer.

 

Kijk terug: Wie kan er bij mijn data?

In deze TransIP Webinar praat onze host Marco met Caroline van Ekeren, privacyjurist bij ICTRecht, over de wereld van dataopslag en datadoorgifte.
Is het belangrijk waar je data wordt opgeslagen? Waar let je op bij het kiezen van een dataopslagprovider? Waar moet je aan denken als je met partijen buiten de Europese Unie in zee gaat? Interessant voor iedereen met belangstelling voor privacy-zaken!

Webinar gemist? Je kunt het hier terugkijken.

De bronnen die Caroline noemt kun je hier terugvinden: https://www.transip.nl/blog/wie-kan-er-bij-mijn-data/

Kijk terug:  Laat je WordPress-website beter presteren

Deze keer duiken we in WordPress en bekijken we met met onze Belgische collega en WordPress-expert Brecht Ryckaert hoe je jouw WordPress-website beter laat presteren.Hoe maak je je website sneller en robuuster, wat kun je zelf doen, wat moet je vooral laten, waar moet je op letten?

Gemist? Je kunt het webinar hier terugkijken.

Kijk terug: Ask Me Anything VPS.

Op 14 maart hebben VPS back-end developers Tim Gooren en Sven Wiltink een uur lang vragen beantwoord over BladeVPS, PerformanceVPS en SandboxVPS.

Gemist? Je kunt het webinar hier terugkijken.

Kijk terug: Privacy tips & tricks

Wat kun je doen om veiliger op het internet te zijn? Hoeveel moeite kost het nemen van extra stappen? Tijdens ons webinar op 08-02-2022 keken we samen met security-expert Rory Breuk naar praktische tips op het gebied van browsers, VPN, DNS, accountbeveiliging (2FA) en meer.

Je kunt hier het webinar terugkijken (inclusief de lijst met links naar de tips)